Internet bankarstvo

Zašto da trošite svoje dragoceno vreme na čekanje u redu kako biste platili račune? Sada imate mogućnost da na jednostavan, brz i siguran način, sva plaćanja vršite uz pomoć svog računara i to iz fotelje, bez ograničenja i sa pristupom svom računu 24 sata 7 dana u nedelji
  • Internet bankarstvo

Prednosti korišćenja e banking-a

  • Potpuna kontrola nad svojim finansijama
  • Mogućnost kreiranja platnih naloga u bilo koje vreme, bez obzira na radno vreme ekspoziture
  • Mogućnost pristupa ličnim računima sa bilo kog računara na kojem imate internet konekciju, u zemlji i inostranstvu
  • Mogućnost uvida u stanje i transakcije po svim računima uključujući kredite i kreditne kartice na zahtev
  • Pregled raspoloživog stanja po debitnim platnim karticama (podaci, transakcije, obaveze)
  • Mogućnost aktiviranja slanja e-mail obaveštenja o stanju na računu, transakcijama po računu, transakcijama koje vršite platnim karticama, itd.
  • Konvertovanje valuta (iz strane valute u RSD)
  • Primanje korisnih informacija (kontakti u slučaju potrebe, razna obaveštenja)

Uslovi za aktiviranje e banking-a

E-banking možete aktivirati po ceni od 0 RSD mesečno. O trošku otvaranja i mesečnog održavanja paket računa informišite se u ekspoziturama UniCredit Banke ili na sajtu www.unicreditbank.rs. Nakon aktiviranja usluge, dobićete svoje korisničko ime i token uređaj, koji su neophodni za siguran pristup vašim računima. Token se dobija besplatno i neophodan je za aktiviranje i zaštitu Vašeg elektronskog naloga. Otkazivanje usluge e banking-a je takođe besplatno i tom prilikom je potrebno vratiti token. Ukoliko izgubite ili oštetite token naknada iznosi 1.500 dinara.

Bezbednost korišćenja e banking-a

Za pristup Vašim računima neophodno je da posedujete korisničko ime i token uređaj. Token uređaj se koristi tako što unesete lični četvorocifreni PIN, a zatim uređaj generiše šestocifrenu šifru, koju koristite kako biste pristupili svojim računima ili kako biste potpisali platni nalog. Šifra koju token generiše menja se na svakih 30 sekundi što obezbeđuje visok stepen sigurnosti i praktično onemogućava zloupotrebe. Ukoliko unesete pogrešnu šifru tri puta uzastopno, aplikacija se zaključava, a u tom slučaju potrebno je da kontaktirate službenika banke.