Mobilno bankarstvo

Podnesite zahtev za korišćenje u našoj najbližoj ekspozituri, preuzmite aplikaciju UniCredit Banke za Android, iOS ili Windows mobilne telefone ili tablet uređaje, obavite plaćanja u pokretu i budite u vezi sa vašim računom 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji.
  • Preuzimanje Android aplikacije
  • Preuzimanje iOS aplikacije
  • Preuzimanje Windows phone aplikacije
  • Plaćanje računa
  • Proverite stanje na računu

Preuzmite m banking aplikaciju za Android uređaje! Aplikacija je besplatna i jednostavna za korišćenje. Omogućava pristup banci u bilo koje vreme, kao i mogućnost plaćanja, bez obzira na to gde se trenutno nalazite.

Preuzmite m banking aplikaciju za iOS uređaje! Aplikacija je besplatna i jednostavna za korišćenje. Omogućava pristup banci u bilo koje vreme, kao i mogućnost plaćanja, bez obzira na to gde se trenutno nalazite.

Preuzmite m banking aplikaciju za Windows phone uređaje! Aplikacija je besplatna i jednostavna za korišćenje. Omogućava pristup banci u bilo koje vreme, kao i mogućnost plaćanja, bez obzira na to gde se trenutno nalazite.

Obavite plaćanja u pokretu, brzo i sigurno u samo nekoliko klikova!

Preuzmite, instalirajte i uživajte u našoj aplikaciji, u kojoj u svakom trenutku možete da proverite stanje na računu u samo nekoliko lakih poteza!


Mobile Phones

M Banking

Obavite bankarske transakcije bilo kad i bilo gde, od kuće, na poslu, dok ste u šetnji po gradu ili na pauzi za ručak, u zemlji i inostranstvu. Sa elektronskim bankarstvom UniCredit Banke sve je mnogo lakše.

ili ili