Internet bankarstvo

  • Stanje i promet po računu
  • Kako da platim račun?
  • Online menjačnica
  • Moja arhiva
  • Moji šabloni

Uživajte u pogodnostima plaćanja preko interneta. Ostvarite uvid u stanje i promet po računu.

Izborom našeg sistema onlajn plaćanja birate pouzdanog i sigurnog partnera koji poštuje Vaše slobodno vreme i razume način na koji želite da se upravlja Vašim novcem.

Obavite prenos sredstava sa računa na račun, kao i menjačke transakcije, brzo i jednostavno u samo nekoliko klikova.Sve naloge koje ste potpisali, odnosno poslali u banku, možete da vidite ukoliko otvorite padajući meni u okviru opcije „PLATI“, a zatim izaberete opciju „Moja arhiva“.U listi “Moja arhiva” imate mogućnost da vidite status naloga koji ste potpisali. Ukoliko je nalog potpisan i čeka na izvršenje imaće status “Potpisan”. Kada se nalog izvrši, status će se promeniti u “Proknjiženo”. Ukoliko je nalog odbijen, odnosno storniran, status naloga će se promeniti u “Odbijeno”.
Ukoliko kliknete na određeni nalog, otvoriće se prozor u kojem možete da vidite detalje naloga.


Prilikom kreiranja platnog naloga imate mogućnost da sačuvate uzorak naloga za prenos, odnosno šablon, koji kasnije možete ponovo da koristite. Da biste to uradili, u polju “Sačuvaj obrazac plaćanja” potrebno je da označite polje “Sačuvaj ovaj nalog kao šablon”, a u polju ispod upišete
naziv pod kojim želite da sačuvate šablon.Sve šablone koje ste kreirali možete da vidite ukoliko otvorite padajući meni u okviru 
opcije „PLATI“, a zatim izaberete opciju „Korisnici i šabloni“.U prozoru koji se pojavio, potrebno je da pređete na karticu “ŠABLONI”, kako biste dobili prikaz svih šablona koje ste kreirali.Takođe, u prozoru koji se otvara prilikom kreiranja novog naloga za plaćanje, sa desne strane imate mogućnost da kreirate prečice, odnosno definišete šablone koje najčešće koristite.

Mobile Phones

M Banking

Obavite bankarske transakcije bilo kad i bilo gde, od kuće, na poslu, dok ste u šetnji po gradu ili na pauzi za ručak, u zemlji i inostranstvu. Sa elektronskim bankarstvom UniCredit Banke sve je mnogo lakše.

ili ili