Bankomat

Obavite osnovne bankarske transakcije na bankomatima UniCredit Banke! Osim podizanja novca i provere stanja na računu, na našim bankomatima možete da obavite konverziju valuta i da platite račune bez provizije. Obavite posao u hodu, bez odlaska u ekspozituru, i u vreme koje vama odgovara.
  • Plaćanje računa skeniranjem bar koda
  • Uplata novca
  • Menjačke transakcije
  • Plaćanje računa za mobilni telefon
  • Dopuna mobilnih telefona

Obavite plaćanja skeniranjem bar koda na mobilnom telefonu ili računu za TV, Internet, struju, komunalije ili telefon u samo nekoliko koraka i bez provizije!

Uplatite novac na bankomatima, bez posete ekspozituri! Novac na svoj račun možete uplatiti u dinarima, nakon čega možete raspolagati vašim sredstvima.

Izvršite menjačke transakcije bez prisustva platne kartice! Usluga je dostupna klijentima UniCredit Banke, kao i onima koji to nisu. Obavite konverziju stranih valuta u domaću i to: EUR, USD i CHF u RSD.

Obavite plaćanja računa VIP mobilnog operatera na bankomatima UniCredit Banke! Nakon uspešno izvršene transakcije, dobijate potvrdu o plaćenom računu, posle čega imate mogućnost da nastavite, odnosno izvršite plaćanje nekog drugog računa.

Kupite pripejd dopunu za mobilni telefon na najbrži način! Nakon izbora operatera, izaberite iznos dopune i unosite broj mobilnog telefona, posle čega dobijate potvrdu o uspešnosti dopune.


Mobile Phones

M Banking

Obavite bankarske transakcije bilo kad i bilo gde, od kuće, na poslu, dok ste u šetnji po gradu ili na pauzi za ručak, u zemlji i inostranstvu. Sa elektronskim bankarstvom UniCredit Banke sve je mnogo lakše.

ili ili